Hírek
Rogers 2011
Könyvek
Üzletek
Kapcsolat
Olvasószoba
Akciók
EDGE 8000
Sitemap
Hírlevél

E-mail
Jelszó
KÖNYVRENDELÉS - VÁLTOZÁS!!!
Kedves Olvasóink!

Az EDGE 2000 Könyvkiadó kivált a Prospero disztribútori köréből, könyveink közvetlenül a kiadótól 20%-os kedvezménnyel rendelhetők az info@edge2000.hu e-mail címen. Bizományosi partnereink folyamatosan bővülő listáját főoldalunkon tesszük közzé. Könyveink elérhetőségéről nálunk vagy közvetlenül értékesítő partnereinknél is érdeklődhetnek.

Üdvözllettel:
Az EDGE 2000 team
 
Adományoztunk
Kedves Olvasóink!


Olyan kiadó vagyunk, akik nem csak írnak és beszélnek, hanem cselekednek is. Ahol tudunk, mindig szívesen segítünk!

Büszkén jelentjük, hogy sok-sok könyvet adományoztunk az elmúlt időszakban, azzal a céllal, hogy népszerűsítsük az olvasást, a személyközpontú szemléletet, a reflektív gondolkodást, vagy csak egyszerűen, hogy az a néhány tehetséges fiatal érdekes olvasmányt nyerhessen egy pályamunkáért. 

Akiket támogattunk:

ELTE Ökoszeminárium
Kommunikációs kampány a környezettudatos életmódért
(55 db könyv)

Veszíts el egy könyvet! Nagy könyvelhagyó nap
(Kb. 50 könyv)

Krefiti.Hu - Ifjúsági portál 
Tehetséges fiatalok számára kiírt irodalmi pályázatok könyvnyereményei
32 db könyv

Simonyi Zsigmond helyesírási verseny
A kimagasló eredményt elért diákok és felkészítő tanáraik jutalmazása
48 db könyv

II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény
Rákóczifalva
Év végi könyvjutalmak a kimagasló teljesítményű diákoknak
18 db könyv


Jó olvasgatást kívánunk Nekik!


Üdvözlettel:

Az EDGE 2000 Kiadó Csapata
2011.10.28.


(A kép forrása: http://skidmark.blog.hu)
ŐSZI HÍREK - ROGERS KÖTETEK

  • Elkészült Carl Rogers Valakivé válni című írásának újranyomása, a kötet újra rendelhető!
  • (Az előző hír következményeként) újra elérhető a Rogers 'Kis csomag', amely a Találkozások és a Valaki válni című kötetet tartalmazza, továbbra is 6690 Ft helyett 4500 Ft-ért!
  • Korlátozott számban ismét kapható a Tanulás szabadsága! (Kb. 40 db) A kötet újranyomása októberre várható, ezért érdemes sietni!
Üdvözlettel:
Az EDGE 2000 Kiadó csapata
2010.09.23

(A kép forrása: http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Rogers)
ŐSZI AKCIÓ


A nyár meglehetősen hirtelen ért véget, s ezen mit sem változtat az, hogy a nyaralás képei még élénken élnek bennünk. Újra munkába állunk, iskolapadba ülünk. "Itt van az ősz, itt van újra" szól az ismerős vers, és mi is azon gondolkozunk, mi az, ami még itt van... A hűvösebb esték, a korai sötétedés. Ezeket fájdalommal is megélhetjük, de talán úgy is fel lehet fogni, hogy ezzel lehetőség nyílik valamire: befelé figyelni. Bevackolni magunkat a karosszékbe, s egy meleg pokróc és gőzölgő tea kíséretében belemerülni egy könyvbe. Legyen az a professzor úr által régóta emlegetett hasznos/kötelező olvasmány, valamelyik könnyed kötet a képeskönyvek közül vagy egy felkavaróbb pszichológia/életmód témájú szerzemény.

Akármire is essen a választás, szeretnénk elősegíteni a találkozást Olvasó és Könyv között: Őszi Akciót hirdetünk 2010. október 31-ig. Részleteket lásd lent.

Jó olvasást kívánunk

Az EDGE 2000 Kiadó csapata

2010.09.16

ŐSZI AKCIÓ

10 000 Ft feletti rendelés esetén nem csak a postaköltséget vállaljuk, de még további 10 % kedvezményt adunk. Természetesen a 10 000 Ft-os határ a rendes 20 %-os kedvezménnyel értendő, és a ha a további 10 % miatt 10 000 Ft alá kerülne a rendelés összértéke, mit sem számít. A rendelés elküldésekor csak a rendes kedvezmények kerülnek megjelenítésre, a visszaigazoló emailen túl tájékoztatunk az Őszi Akciónak köszönhető tovább kedvezmény mértékéről.

Akciós csomagok vásárlására az akció nem érvényes. Ha kérdésed lenne, bizonytalan vagy, hogy rendelésedre jár e az akció, keress minket bátran emailben!

 

(Kép forrás: www.kepguru.hu)
ÜZLETI TERVEZÉS - ÜZLETI GONDOLKODÁS

Kedves Olvasó!
Kiadónk örömmel jelenti, hogy a 2010-es év első kötete pár héten belül megérkezik a nyomdából. Ez Szirmai Péter és Klein Sándor: "Üzleti tervezés - Üzleti gondolkodás (induló vállalkozások tervezése)" című könyve.

A könyvet a megjelenésig rendkívüli, 35%-os kedvezménnyel, a bolti ár (3700 Ft) helyett csupán 2400 Ft-ért vásárolhatja meg közvetlenül kiadónktól, előrendeléssel.

Magyarországon 1,5 millió regisztrált vállalkozás van. Ha ebből levonjuk a „látszatvállalkozásokat” és a „fantom-cégeket”, akkor is több százezer vállalkozás marad – így nyilvánvaló, hogy a vállalkozás a mai magyar társadalom egyik legfontosabb területe.

A szerzőpáros egyik tagja – Klein Sándor – pszichológiát tanít a Pécsi Tudományegyetemen, Szirmai Péter pedig üzleti tervezést tanít a budapesti Corvinus Egyetemen. Könyvük írásakor abból indultak ki, hogy aki vállalkozást tervez, óhatatlanul önmagát, jövőjét tervezi: a vállalkozás sorsa hatással lesz életének minden mozzanatára. Aki pedig már működő cégének mókuskerekében pörög, nos, számára is hasznos lehet elgondolkodni, hogyan is lehetne jobb, eredményesebb.

A szerzők arra törekedtek, hogy olvasmányos formában mutassák be a vállalkozások indításával együtt járó feladatokat, nehézségeket és lehetőségeket. A marketing szükségességére és fogásaira, vagy a rideg pénzügyi mutatók jelentőségére éppúgy rámutatnak, mint a vállalkozás életre hívása szempontjából központi szerepet játszó személyiségjegyek, gondolkodási stílus fontosságára. Bízunk benne, hogy mindenki, aki vállalkozásba kezd, minden érdeklődő, minden diák megtalálja majd e könyvben a számára érdekes mondanivalót.
Eugene T. Gendlin: Fókuszolás
MEGÉRKEZETT Eugene T. Gendlin Fókuszolás című könyve!


ÚJDONSÁG! Gendlin: Álomfejtés - Testünk bölcsessége

Mindenki álmodik és minden álmodó kíváncsi arra, hogy mit jelentenek az álmai. Sokan sokféleképpen keresték a kulcsot az álmok megfejtéséhez. Gendlin, a Fókuszolás önmegismerő módszer kidolgozója állítja, hogy nem kell tovább keresnünk, mert a kulcs már a kezünkben van. Illetve nem is a kezünkben: az egész testünkben. Ha jól kérdezzük, akkor a testünk jelzést ad, és megadja a választ. Ez a világszerte népszerű könyv lépésről lépésre megtanítja az olvasót arra, hogy megértse, mit üzennek számára az álmok. Az már az olvasón múlik, hogy hallgat-e az álmok jelzéseire: elkerüli-e a rá leselkedő veszélyeket, megvalósítja-e az álmokban megmutatkozó csodálatos lehetőségeket.

Előrendelési akció: 30 %

Az info@edge2000.hu emailcímre várjuk a rendeléseket!


Szociológia másképp
Megjelent Richard Osborne - Borin Van Loon: Szociológia másképp című könyvünk. A könyv időrendben  halad végig a szociológiai iskolákon Auguste Comte, Karl Marx, Herbert Spencer, Émile Durkheim, Max Weber elméleteinek bemutatásától a 20. századi Talcott Parsons, a chicagói iskola és a strukturalizmus ismertetéséig. Bemutatja a szociológia alapfogalmait és kutatási módszereit. Nem csupán a szociológiát tanuló diákok, a társadalom működésére kíváncsi nagyközönség érdeklődésére is számít. A másKÉPp sorozat legújabb kötetét ismét Borin Van Loon illusztrálta.
Valakivé válni

Ismét megjelent kiadónknál Carl Rogers : Valakivé válni - a személyiség születése című könyve.
Carl Rogers egyike a XX. század legnagyobb hatású pszichológusainak. Ez a könyve sokmillió példányban kelt el világszerte, és sok-sok ember életét változtatta meg. Forradalmi újításai közül a legismertebb a kliensközpontú pszichoterápia és az élet minden területén - a nevelésben, a kommunikációban, a házastársi vagy éppen a nemzetközi konfliktusok megoldásában - alkalmazható személyközpontú megközelítés. Rogers üzenete egyszerű: mindenki rendelkezik azzal a belső erőforrással, ami lehetővé teszi számára, hogy boldog és hasznos életet éljen. Ha megfelelő attitűddel fordulunk embertársaink felé, ezzel elősegíthetjük, hogy felszabaduljanak ezek az erőforrásaik, bölcsebbek, egészségesebbek, konstruktívabbak legyenek a döntéseik.

A Buddha másképp

Megjelent Jane Hope - Borin Van Loon : A Buddha másképp című könyvünk. A könyv a Buddha életét és tanításait meséli el. A szerző, Jane Hope, aki maga is behatóan tanulmányozta a buddhizmust, rávilágít arra, hogy a megvilágosodás az igazság egyéni megtapasztalásának, valamint a tanítótól eredő inspiráció meglétének a kérdése. A Borin Van Loon által nagyszerűen illusztrált könyv, amely az elődöktől megörökölt történetekkel teszi átláthatóvá a megvilágosodás folyamatát, feltárja a meditáció, a taoizmus és a zen titkait, valamint elemzi a buddhizmus mai szerepét a modern Ázsiában és a nyugati gondolkodásra gyakorolt növekvő befolyását.

oldalak: 1, 2
Rendelés
© Edge 2000 Kft.